Přemýšlím...

Mungo 120 g SONNENTOR

Obj. č.: 19383
Cena: 70 Kč



Výrobce: Sonnentor


Popis Specifikace O značce Hodnocení Dotazy

Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.

Doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní,
ideální teplota: 18-20 °C,
2-3 x denně proplachovat.

TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici, jinak zhořknou.

Složení fazole mungo bio (Vigna radiata)

O značce Sonnentor

Hlavní ideou Sonnentoru je podpora udržitelného zemědělství. Svůj úspěch staví na zkušenostech certifikovaných biofarmářů, šetrném sušení surovin a pečlivém ručním balení. Přírodní vůni a chuť produktů s logem usměvavého sluníčka také nenarušují žádná barviva, umělá dochucovadla ani konzervační látky.

Hodnocení zákazníků

Zatím produkt nikdo nehodnotil... Buďte první:)

Přidat hodnocení

Jméno
Vaše hodnocení
Váš komentář
Ověřovací kód

Dotazy zákazníků


Přidat dotaz

Jméno
E-mail
Text dotazu Nepoužívejte HTML značky
Ověřovací kód

Soubory ke stažení