Přemýšlím...

Rizoto Peperone - se dvěma druhy paprik LeGracie

Produkt není k dispozici.

bezlepková, bez palmového tuku, na 3 porce


S rizotem Peperone se myslelo hlavně na chlapy. Tohle rizoto si totiž na nic nehraje a jeho upřímné chuti podlehne opravdu každý a to nejen chlap. A protože někdo rád blondýny a jiný zase brunety, tak jsme do rizota namíchali červenou i zelenou papriku a to pěkně fifty-fifty.
 
PS: Ale pozor, rizoto nepálí, takže ho můžete uvařit celé rodině.
 
Tip:
Když si budete chtít užít víkendový oběd tak věřte, že Peperone si skvěle sedne s jakýmkoliv červeným masem. Skvostná vůně plátku krkovičky z grilu a Peperone nechá chladnými jen zapřisáhlé vegetariány.
Rizoto Peperone je výborné samostatné hlavní jídlo. Zároveň ho můžete servírovat jako přílohu ke všem druhům ryb a plodům moře, jeho chuť výborně vynikne i s hovězím nebo vepřovým masem. Pokud chcete vyzkoušet rizoto jinak než s parmezánem, doporučujeme sýr Pecorino, který v kombinaci s paprikami vytvoří jedinečnou chuť celého jídla.
 
Komu bude chutnat:
Všem, kteří rádi mají rádi výrazné chutě a všem paprikomilům.


Zasílání novinek e-mailem