Přemýšlím...

Medové jablko LeGracie

Produkt není k dispozici.

bezlepkové, bez palmového tuku, na 3 porce


Čáry, máry, kaki, jáhly ať je z tebe Medové jablko!
 
Až začnete vařit jáhloto Medové jablko, tak pozor, aby to nebylo jako v té pohádce, kde myšička vařila kašičku…Snad se u vás dostane na všechny. Uvidíte, jak vůně kaki, jablka rozinek a špetky skořice bude všechny lákat do kuchyně, asi jako když pečete vánoční cukroví. Pozor – zákaz ochutnávání z hrnce při vaření, jinak nezbyde ani na toho nejmenšího:).
 
Tip:
Jáhloto je výborné samostatné hlavní sladké jídlo. Zároveň ho můžete servírovat teplé i za studena jako dezert, svačinu ci snídani. Pokud chcete Jáhloto vyzkoušet i v jiné variantě, vmíchejte do něj po uvaření 1 kelímek sýru ricotta, který dodá jáhlotu krémovou konzistenci a zvýrazní jeho chuť. I s ricottou můžete Jáhloto podávat
jako skvělý chlazený dezert.
 
Komu bude chutnat:
Dětem k obědu i k večeři, všem jako dezert nebo zdravá svačinka či snídaně a pozor některým i jako tajná mlska večer u televize, pokud si stihnete poslední kousek dobře schovat.


Zasílání novinek e-mailem